Onze werkwijze

WERKWIJZE IN BEELD

Bekijk hier de werkwijze van Cashdrive. What you see is what you get !

VRAAG OFFERTE AAN

De werkwijze van Cashdrive is eenvoudig en helder. Na aanvraag volgt vrijwel direct offerte per e-mail voor een sale & lease back van uw auto vanaf bouwjaar 1994 tot heden.

STUUR OFFERTE RETOUR

Na retournering van de getekende offerte per e-mail of post volgt beoordeling door de afdeling acceptatie. Indien akkoord wordt het dossier doorgeleid naar de afdeling Credit & Risk voor een finaal akkoord.

AFSPRAAK BIJ CASHDRIVE

Indien finaal akkoord, dan verneemt u dat per e-mail en wordt er een concrete afspraak gemaakt voor schouwing op een inspectieadres van Cashdrive in de Randstad.

ONTVANG GELD PER BANK

Indien alles akkoord, dan volgt overschrijving van het kenteken met onmiddellijke uitbetaling van de overeengekomen koopsom op de opgegeven bankrekening. Binnen 24 uur kan een online aanvraag zijn afgehandeld en uitbetaald mits opgevraagde stukken volledig zijn en uw automobiel voldoet aan door u verstrekte informatie.

BLIJF RIJDEN MET SHORTLEASE

Indien u heeft gekozen voor een shortlease voor de duur van drie maanden na verkoop rijdt u na de afspraak bij Cashdrive weer weg in een shortlease auto.

U ontvangt een creditfactuur voor verkoop van uw auto en factuur voor de shortlease. Na drie maanden zien wij u weer terug op het adres van Cashdrive voor inname en schouwing van uw shortlease automobiel.

KOOP, VERLENGING OF PRIVATE LEASE

Wanneer u geen gebruikt maakt van shortlease, verlenging van de periode shortlease of private lease voor een nieuw te leveren auto eindigt de transactie na schouwing en inname en ontvangt u een vrijwaring.

Verlenging van de periode van shortlease is mogelijk voor de duur van 3, 6, 9 of 12 maanden maar afhankelijk van het bouwjaar en kilometerstand van de shortleaseauto en onder voorbehoud acceptatie door Cashdrive.

IK WIL NIET VAN MIJN AUTO AF

Cashdrive snapt als geen ander dat u niet van uw auto af wil. Daarom Cashdrive. U ontvangt goed geld voor uw auto en blijft desgewenst gewoon rijden in een shortlease auto.

REACTIES VAN KLANTEN

‘Tijdens de terugweg heb ik met genoegen teruggedacht aan ons onderhoud. Een aangename ontvangst en een correcte afhandeling. Geen louche Beun de Haas, geen Jacobse en van Es (mijn favorieten!), geen onaangename verrassingen achteraf. Het zakelijke gedeelte verliep precies zoals u had omschreven bij het interview op BNR-Nieuwsradio. Dat geeft mij als cliënt een goed gevoel. En toen ik ‘s avonds m’n Raborekening opende, zag ik dat het geld al was overgemaakt, klasse! ‘

´Dank voor de plezierige ontvangst en correcte afhandeling. In weerwil van mijn scepsis, waarvoor met terugwerkende kracht excuus, stond het geld binnen een kwartier op mijn rekening.´

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of behoefte aan extra service? Stuur een e-mail naar info@cashdrive.nl, of bel 088-9994640.

Wij zijn ook u graag van dienst.